Вести Македонија Став Ударни вести

“Градиме Иднина”: Не сме задоволни од активноста на центрите за социјална работа

  На 27 декември, претседателот на здружението “Градиме Иднина”- Скопје, Г-дин Илија Јовановиќ, оствари работна средба со Министерката за труд и социјална политика м-р Јованка Тренчевска. Работниот состанок се одржа во врска со понатамошната реализација на Проектот „СТОП ЗА ПИТАЧЕЊЕ И ЗЛОУПОТРЕБА НА ДЕЦАТА И НИВНОТО ЗДРАВЈЕ”. “Ја запознавме министерката дека и покрај изработениот Протоколот […]