Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Архивот ќе објави публикација за “Струшките вечери на поезијата”

  Најголемиот дел од архивските материјали и документи од манифестацијата “Струшки вечери на поезијата”, веќе се преземени и се наоѓаат…

Read More