Categories: Вести, Македонија, Став, Текстови, Ударни вести

Влијанието на изборните системи врз родовата застапеност – Даниела Антоновска

  Гласачите често се помалку расположени да гласаат за жени. Се гласа повеќе за ,,познати“ и „видливи’’ фигури, кои имаат поголема моќ…

Повеќе