Алтернатива Музика и Филм Настани

“НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ” на програмата во Кинотека

  “НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ” на програмата во Кинотека,  26/30/31 јануари!   26 ЈАНУАРИ (ЧЕТВРТОК) 20:00 ч. 30 ЈАНУАРИ (ПОНЕДЕЛНИК) 20:00 ч. 31 ЈАНУАРИ (ВТОРНИК) 18:00 ч.   НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТО (Luckiest Man in the World) Игран филм, С. Македонија / Хрватска / Црна Гора 2022, 100 мин., колор, ДЦП       Режија: […]