Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата именува нови кадрови решенија на повеќе институции

Владата на Република Северна Македонија вчера на шестата седница донесе повеќе одлуки за разрешување на досегашните и именување на нови…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МЗ: Нови директори во јавните здравствени установи

  Министерството за здравство информира дека поради истекување на мандат во време на предизборниот период, спреведни се конкурси во три…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Сменети се директори во јавните претпријатија во град Скопје

  По завршување на мандатот за кој беа назначени в.д. директорите на ЈП „Водовод и Канализација“, МКЦ и Зоолошката градина,…

Повеќе