Алтернатива Настани

Дуодрама „Кенди“ во МКЦ Скопје

  24.01.2023/20ч. трета изведба на „Кенди“ во МКЦ Скопје   „Кенди“ е дуодрама во која зборуваме за зависност кај младите со фокус на опијатната зависност според романот на Лук Дејвис (Candy: A Novel of Love and Addiction), авторски текстови и материјали од ХОПС – Опции за здрав живот. Претставата е анатомија на една љубов, шетање […]