Алтернатива Вести Македонија Настани

“За Тоше со љубов” – Традиционална крводарителска акција

  По деветнаесети пат Црвен крст на град Скопје и Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Центар, во соработка со ИТМ ќе ја организираат традиционалната крводарителската акција во спомен на роденденот на големиот хуманист и крводарител, Тоше Проески, кој за жал прерано го загубивме.         Крводарителската акција ќе се […]