Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Д-р Митрев со писмо до Хелсиншки Комитет: Против мене се води организирана хајка

  Д-р Жан Митрев испрати писмо до претставници на Хелсиншкиот Комитет во Македонија со барање да реагираат на прекршувањето на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Кривичен суд го прифати обвинението против Жан Митрев

  Основниот кривичен суд – Скопје во целост го одобри обвинението против лекарот Жан Митрев и неговата клиника, кои се…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Жан Митрев бара од странските амбасади активно следење на процесот на ОЈО

  Д-р Жан Митрев и Клиничката болница Жан Митрев испратија писма до амбасадите на САД, Франција, Германија, Велика Британија, Холандија…

Повеќе