Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

„Ви благодариме од срце! 1.372.550 денари донација за „СОС Детско село“

  „Ви благодариме од срце! 460 деца и млади без родителска грижа растат во семејство благодарение на вас“ – пишува…

Повеќе