Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Преговорите за соработка на Движењето ЗНАМ со ВМРО ДПМНЕ и учество во идната влада се во финална фаза

Потпреседателката на Движењето Знам – За наша Македонија и пратеничка, Весна Бендевска во Тема на денот на Сител телевизија изјави дека…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бендевска со прекршочна пријава против бугарскиот клуб „Ванчо Михајлов“ и министерството за правда

  Комисијата за заштита од дискриминација поведе прекршочна постапка против Министерството за правда и министерот Тупначевски, затоа што не постапија…

Повеќе