Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Започна петтата сезона на Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“

  Изминативе пет години преку оваа кампања се придонесе кон поврзување на лицата со ретки болести и нивните семејства, поддршка и помош во остварување контакти со семејства со кои би размениле искуства за својата состојба, не само низ Балканот, туку и низ целиот свет, порача претседателката на Здружението „Ретко е да си редок“, Гордана Лолеска […]