Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Правен факултет нуди бесплатна правна помош на жртвите од насилство и вознемирување

  Од Правниот факултет „Јустинијан Први“-Скопје информираат дека нудат бесплатна правна помош, информација и совет на жртвите на секој облик…

Повеќе