Categories: Вести, Македонија

Општина Гостивар формира Центар за згрижување и заштита на жртви на насилство

  Општина Гостивар објавува Јавен Повик за прибирање предлози за Проектни иницијативи од граѓански организации со цел формирање Центар за…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Правен факултет нуди бесплатна правна помош на жртвите од насилство и вознемирување

  Од Правниот факултет „Јустинијан Први“-Скопје информираат дека нудат бесплатна правна помош, информација и совет на жртвите на секој облик…

Повеќе