Вести Македонија Ударни вести

Почина Гоце Камчев, сопственик на „КАМ“ маркети

  Почина Гоце Камчев, сопственик и основач на „Кам“, еден од најголемите синџири маркети во Македонија. Камчев е основач на повеќе компании во областа на трговијата, производство, земјоделство, угостителство и недвижности. Компаниите што ги изгради, кои се дел од „Камчев груп“ во моментов вработуваат повеќе од 1.800 лица и придонесуваат за развојот на целокупното општество. […]