Вести Македонија Ударни вести

Не наседнувајте на лажни електронски пораки во име на МВР, тоа е измама во меѓународни рамки

  Деновиве во МВР пристигнаа пријави од граѓани за добиенa електронска порака, наводно во име на министерот за внатрешни работи, во соработка со полициската канцеларија на Европол, во која во вид на повик за појавување во суд од страна на Сектор за прекршоци, во која примачот на пораката се известува дека е предмет на наводни […]