Вести Свет Став Ударни вести

Токсичните актери на политичката сцена во Бугарија – Радосвета Василев

  За да се вратат демократијата и владеењето на правото во Бугарија, неопходно е да се издвојат настрана сите токсични актери – од оние кои нанесоа штета на владеењето на правото во земјата до отровните имитатори што ја преплавуваат политичката сцена, пишува Радосвета Василев за Республика. По неуспехот на четириесет и осмото Народно собрание (10 […]