Алтернатива Музика и Филм Настани

Концертот „New era“ на маестро Никола Мицевски направи магична вечер во Велес

  „New era“ на маестро Никола Мицевски во саботата вечер пред полната сала во Театарот „Ј.Х.К.Џинот“ во Велес донесе светски звук кој велешката публика го награди со громогласен аплауз.     Заедно со неговиот бенд составен од 15 врвни музички имиња од Македонија и хорот „Св. Кирил и Методиј“ од Велес под диригентската палка на […]