Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

„Сите за МКЦ“ – Борбата за МКЦ не престанува

  Движењето „Сите за МКЦ“ објави писмо со барања во врска со Младинскиот културен центар, во кое тие бараат да има регуларен конкурс за избор на директор на институцијата. Целта на акцијата е да се покаже континуираното незадоволство од одлуките на Град Скопје, како и континуираната подршка на МКЦ од граѓаните.   “Доставени се и […]