Алтернатива Настани

Промоција на романот ПИСМО ЗА ГЛОРИЈА од Живко Грозданоски

  Промоција на романот: ПИСМО ЗА ГЛОРИЈА од Живко Грозданоски, издание на Или-Или, 1 март, 20.00, кино Фросина – МКЦ Промоторка; Фросина Пармаковска   “Романот ‘Писмо за Глорија’ е автофокциски обид за реобмислување и сублимирање на фрагментираното минато што се води од една, навистина, благородна стремеж – испишување на реалноста што, честопати, може да биде […]