Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пендаровски ја прими регионалната директорка на ОН за Европа и Централна Азија, Гви Јеоп Сон

  Претседателот Стево Пендаровски денеска ја прими регионалната директорка на Обединетите Нации за Европа и Централна Азија, Гви Јеоп Сон. На…

Повеќе