Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Петровска: Се поклонувам на храброста на украинскиот народ

  „Му се поклонувам на украинскиот народ кој на светот му покажа дека љубовта кон сопствената татковина е посилна од…

Повеќе