Алтернатива Настани

Премиера на театарска претстава НЕРОН во МКЦ

  Премиера на театарска претстава НЕРОН 1 март, 20:30, сала 25 мај, Втора изведба 2 март, 20:30, сала 25 мај   Ова е претстава за сите оние кои се прашуваат и сакаат да разберат кој е најзначајниот проблем на #човештвото.   Зошто историјата се повторува и како да престане кругот еднаш засекогаш. Претстава за „Владетелот“- кој е […]