Вести Македонија Ударни вести

Конференција: „Униформа, оклоп кој значи ранливост-нашата секојдневна борба на два фронта“

  Министерството за труд и социјална политика во рамките на кампањата „Гласни и храбри“ за родова еднаквост посветувајќи го месец март на менталното здравје и благосостојбата на жените како предуслов за родова еднаквост денеска организираше конференција на тема: „Униформа, оклоп кој значи ранливост – нашата секојдневна борба на два фронта“ во Факултетот за безбедност – […]