Вести Македонија Ударни вести

Апел за донирање на децата од “Медена земја”

  “НПГ од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија, со голем интерес го проследи повикот за донирање на децата од Медена земја, и потребата за средување на кровот во куќата за Атиџе, во Дорфулија, споделен од новинарот Фуркан Салиу. Веднаш одлучивме да се приклулиме кон донаторите и ги повикуваме колегите да го следат нашиот […]