Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Во мирување е изградбата на „Центарот за Радиологија и Онкологија“

  Како резултат на случувањата во последните 8 месеци поврзани со Клиника Жан Митрев, ја информираме јавноста дека принудени сме…

Повеќе