Алтернатива Настани

Премиера на “ЕМИГРАНТИ” во Драмски театар

  “Емигранти” – ПРЕМИЕРА, Драмски театар, 18 март Автор: Славомир Мрожек Режија: Зоја Бузалковска Сценски дизајн и изведба на сценографија: Мартин Манев Извршна продукција, дизајн на плакат: Павле Игновски Дизајн на звук: Саше Ѓорѓиев Дизајн на светло: Мартин Манев Улоги: ДАМЈАН ЦВЕТАНОВСКИ ГРИГОР ЈОВАНОВСКИ Инспициент: Жарко Намичев Суфлер: Жаклина Цветковска Премиера: 18.3.2023 година Времетраење: 1ч. […]