Алтернатива Настани

ЗОО Скопје: За првпат имаме 4 бебиња пингвини

  Најрадосната вест денеска доаѓа од Скопје ЗОО. -За првпат имаме бебиња пингвини и тоа вкупно четири, соопштија оттаму. Бебињата дојдоа на свет на 6, 7, 8, и 10 јануари од два пара родители. Целиот период грижливо ги негуваа, а голем дел од денот со нив проаѓаа и татковците.   За да ја доживеете и […]