Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ризик од корупција има насекаде, но борбата мора да продолжи

  Во Собранието се одржува дводневна работна средба со Делегација на Управувачката група за демократски развој на шведскиот Риксдаг, во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Мешовитиот парламентарен комитет во Европарламентот

  На првиот ден од работната посета на Европскиот парламент во Стразбур, членовите на Делегацијата на Мешовитиот парламентарен комитет –…

Повеќе