Алтернатива Настани

„Не се курчи!”- станд ап комеди шоу на Надица Петрова

  На 22. март во Јавна соба со почеток од 21 часот, ја имаме Надица Петрова и станд ап комеди шоуто „Не се курчи!”   „Таа е една обична женска особа која уште од мали нозе ја учи најтешката животна лекција, лекцијата за курчењето. Иако знае дека не треба да се курчи, бидејќи искуството и […]