Вести Македонија Ударни вести

Протокол за меѓусекторска соработка за постапување со деца на улица

  Денеска беше промовиран Протоколот за меѓусекторска соработка за  постапување со деца на улица во коорганизација на Министерството за труд и социјална политика и УНДП. На настанот организиран по овој повод свои обраќања имаа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, министерката за труд и социјална политика, Јована Тренчевска, амбасадорот на Норвешка за Србија, Северна Македонија […]