Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Грковска: Дигиталната трансформација е општествен, а не политички процес

    „Секогаш мора да се реагира на слабостите во системот, а политичарите и директорите на јавните претпријатија треба да…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Усвоен Концептот за дигитална трансформација на општеството

  Во насока на интензивирање на активностите за успешна дигитална трансформација на општеството, како предуслов за напредок и во борбата…

Повеќе