Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Формирана нова Комора на сметководители, финансиери и даночни обврзници

  Унапредување на деловното окружување за развој на сметководствено-финансиската и професијата на даночните советници, преку промоција, подигнување на професионалните стандарди…

Повеќе