Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Битолската болница сама бара дополнително комисија од здравство да го испита случајот со малата Јана

  Битолската клиничка болница денеска ќе побара напоредно и Комисија од Министерството за здравство да го испитува случајот со малата…

Повеќе