Вести Изјави Македонија Ударни вести

Спасовски: Лоциравме кластер на лица на лажните пријави за бомби

  Министерот Оливер Спасовски гостувајќи во утринската програма на МТВ на прашање до каде е истрагата за лажните пријави за бомби во училиштата и други институции, истакна дека последната кривична пријава во врска со овие лажни пријави е поднесена на 22.03.2023, против еден малолетник, како и тоа дека практично е навлезено во една група лица […]