Алтернатива Настани

Шаренило од маски, смеа и песна во пресред на Денот на шегата во општина Илинден

  Во пресрет на Светскиот денот на шегата 1-ви Април, ден кој децата со нетрпение го чекаат целата година, денеска во детската градинка “Гоце Делчев” и основните училишта во општина Илинден се одржа маскенбал, на кој можеа да се видат многу принцези, спајдермени, бетмени, полицајци, пеперутки, пчелички… И овој пат не изостана бујната детска фантазија […]