Алтернатива Настани

“Посветло отколку без Светлина” – изложба Стефан Шашков

  Изложба на Стефан Шашков во Аудиокултура, на 05.04.2023 година.   Спојот на музиката и визуелната уметноста ќе биде презентиран преку уметничка изложба на Стефан Шашков.   Делата од циклусот “Посветло отколку без светлина” од Шашков се инспирирани од музиката на Харолд Бад, Џон Хасел, Роберт Фрип, Брајан Ино, Даниел Ленуа, Мајкл Брук и Роџер […]