Вести Изјави Македонија Ударни вести

Спасовски на 11. Неформален состанок на МВР: Границите на РС Македонија и целиот регион се контролирани

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во Порторож, Република Словенија, учествуваше на двете сесии од 11. Неформален состанок на министри за внатрешни во рамки на Брдо процесот, со обраќања и одговори на прашања од организаторите. Во рамки на првата сесија насловена „Патот напред кон регионалната соработка во борбата против криумчарењето мигранти“, министерот Спасовски истакна […]