Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Спасовски на 11. Неформален состанок на МВР: Границите на РС Македонија и целиот регион се контролирани

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во Порторож, Република Словенија, учествуваше на двете сесии од 11. Неформален состанок на…

Повеќе