Вести Македонија Ударни вести

Ангелоски на конференцијата „Know How – FOR OPEN BALKAN“ во Бања Лука

  Здружението на млади економисти на Република Српска, со поддршка и под покровителство на Министерството за европски интеграции и меѓународна соработка на Република Српска, се организатори на конференција под слоганот „Know How – ЗА ОТВОРЕН БАЛКАН“  која се одржа во Бања Лука. Ова е петта година по ред како се организира ваков настан на кој […]