Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Традиционална крводарителска акција во чест на Тоше Проески

  По осумнаесети пат, Црвен крст на град Скопје и Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Гази…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Во Нова Градишка поставен споменик на Тоше Проески

  Во паркот на познатите во Нова Градишка во Хрватска, денеска е поставено спомен-обележје на трагично загинатата музичка ѕвезда Тоше…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Во чест на Тоше Проески, Општина Карпош организира Меѓународен турнир во мал фудбал

  Од 24 до 26  јануари, во спортската сала „Форца“ ќе се одржи 11-то издание на Меѓународниот турнир во мал…

Повеќе