Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Меѓународен Саем на книгата: Мирисот на нова книга ја најавува пролетта

  Во склоп на серијалот „Саеми во пролет“, Скопски Саем со поддршка од Министерството за култура на РСМ, како Покровител…

Повеќе