Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Ковачевски: Со првиот дигитален асистент во јавниот сектор АДА до намалување на корупцијата

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, денеска, со Фатмир Битиќи, министерот Азир Алиу и директорот на Фондот за инвестиции и…

Повеќе