Categories: Вести, Македонија

Доделени првите субвенции за велосипеди во општина Илинден

  Во просториите на Општина Илинден Градоначалникот Александар Георгиевски ги додели првите Решенија на граѓаните кои имаа поднесено барање за…

Повеќе