Алтернатива Настани

Изложба на фотографии „ЕЛЕМА 2023“ во Рудиќ Галерија

  Kлубска изложба на фотографии „ЕЛЕМА 2023“ ќе биде поставена денеска, 11 април, во Рудиќ Галерија.  ЕЛЕМА 2023 е изложба која го означува креативниот и творечкиот континуитетот на ФК Елема. Како прва годишна клубска изложба она ги најавува идните активности на Клубот кои секако ќе бидат претставени во периодот кој следи, со јасен акцент на […]