Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: Инвеститорите да градат според одобренијата

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски вчера беше на терен со општинските служби на градилишта во населбата Маџир Маало. Теренските зачестени инспекторски контроли ги придружува и Герасимовски со цел да направи директен увид во изведувањето на градежните работи и почитувањето на законските прописи.     „Веќе некој период спроведуваме зачестени инспекторски контроли на градилишта […]