Алтернатива Настани

“Портрет на публиката” – Изложба на Дафина Шекутковска

  КИЦ, 18 април,  „ПОРТРЕТ НА ПУБЛИКАТА“ – изложба на Дафина Шекутковска   Куратор – Милко Несторовски   Човештвото, ги употребува науката и уметноста за воспоставување на нашето функционирање и прогрес на оваа топка, почнувајќи од нашето најнепосредно во кое го препознаваме сето, тие имаат смисла само тогаш кога хуманоста е нивната цел. Со посветеноста […]