Categories: Алтернатива, Настани

Започнува фестивалот на македонски филм „Златна рамка“

Шестото издание на филмската ревија „Златна рамка“ – Денови на македонскиот филм, во организација на Друштвото на филмските работници на Македонија (ДФРМ),…

Повеќе