Алтернатива Музика и Филм Настани

Денови на македонски филм “Златна рамка 2023”

  МКЦ, 20-22 април Денови на македонски филм “Златна рамка 2023” „Златна рамка“ е годишна ревија на македонските филмови снимени минатата календарска година. Манифестацијата ќе трае три дена и ќе бидат прикажани вкупно 13 филмови, поделени на документарна, краткометражна и долгометражна програма. Билетите за сите проекции се бесплатни.   По секоја проекција, публиката ќе може […]