Алтернатива Музика и Филм Настани

“Танцот со Киното” – Филмска работилница

  Дали можеш да направиш целосен филм – од идеја до реализација, во само 5 денови?   “Танцот со Киното” е интердисциплинарна филмска работилница на Writing Studio во соработка со Министерството за Култура и Кинотека на РСМ.   Нејзина примарна цел е да го повика секој оној кој има желба да се изрази визуелно, без […]