Алтернатива Настани

„Stolen moments“ изложба на фотографии од Виктор Соколовски

  „Stolen moments“ изложба на фотографии од Виктор Соколовски, 25 април, 20 часот, Салон Империјал 2   Фотографот Виктор Соколовски ќе ѝ се претстави на публиката со деветтата самостојна изложба на фотографии, од 25 април до 4 мај, во салата Империјал 2, во Културно-информативниот центар. На оваа изложба се претставува со серија портретни фотографии од концерти. […]